• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

UEFA i tænkeboks om slutrunde-format: Disse EM-værtsbyer er i farezonen

Foto: Getty Images

EM 2021 kan ende med at blive afviklet udelukkende i England, forlyder det nu.

Af gram

Sommerens EM-slutrunde blev udskudt til 2021, men udskydelsen bliver tilsyneladende ikke den eneste ændring af turneringen.

Således forlyder det nu, at UEFA arbejder på en plan om at ændre slutrundens format, hvilket kan betyde, at flere værtsnationer ryger ud af planen. Det skriver The Sun.

Læs også: Se billedet: Kasper Schmeichel tager tykt pis på engelsk stjerne

Den oprindelige plan var, at slutrunden skulle afvikles i 12 forskellige europæiske byer. 

Kan blive afviklet i ét land
The Sun skriver, at worst case scenario er, at EM 2021 skal afvikles i et enkelt stand, på grund af coronapandemien. Og det land kan meget vel gå hen og blive England, der i forvejen skal være vært for semifinalerne og semifinalen. 

Værtsbyer som Baku i Aserbajdsjan og Sankt Petersborg i Rusland vil angiveligt være blandt de første til at få kniven af UEFA, hvis der skal laves ændringer i turneringens format. Også Bilbao i Spanien er angiveligt i farezonen.

The Sun nævner heldigvis ikke noget om, at København er blandt byerne, der er i farezonen for at miste sin status som værtsby.

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...