• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

- Under Pirlo ville Eriksen helt sikkert få spilletid

Foto: Getty Images

Det ville være meget bedre for Christian Eriksen at spille under Andrea Pirlo end Antonio Conte, lyder det nu fra La Gazzetta dello Sport.

Af gram

Der venter på søndag en interessant topkamp i Serie A, når Inter tager imod Juventus. 

Og forud for braget på San Siro har den Milano-baserede avis La Gazzetta dello Sport taget et kig på de storklubbers cheftrænere, Antonio Conte og Andrea Pirlo, der - på trods af deres forkærlighed for 3-5-2-formationen - ikke har synderligt meget tilfælles. 

Læs også: Skidt situation for Eriksen: - Ingen har råd til at hente ham

- Antonio prøvede at inkorperere en offensiv midtbanespiller som Eriksen, for at øge sit holds kvalitet. Det havde han ikke held med, og i stedet gik han tilbage til sin ortodokse 3-5-2-formation. Hvorfor bruger han (Conte, red.) ham (Eriksen, red.) ikke som mezzala (en mellemting mellem central midtbanespiller og fløj, red.)? Fordi holdets filosofi er tilpasset til, at de centrale spillere på midtbanen skal være gode uden bold. Og den stil passer Eriksen ikke til, lyder det fra La Gazzetta dello Sport. 

- Det er den primære forskel på de to (Conte og Pirlo, red.). For Conte er spilleren en brik, der skal tilpasse sig sin rolle. Pirlo forsøger omvendt at tilpasse rollen til spillerens kvaliteter. Ligesom Mancini (Italiens landstræner, red.). Verrati ved, hvordan han skal opbygge spillet, bevæge sig med bolden og ikke løbe ind i tomme rum. Mezzala'en gør det samme, selvom der er tale om Jorginho.

- De bedste spillere spiller (under Pirlo, red.). Først handler det om spilleren. Derefter systemet. Under Pirlo ville Eriksen helt sikkert have spillet som mezzala. 

Kan få chancen fra start i pokalkamp
Det må forventes at være stærkt usandsynligt, at Christian Eriksen starter i braget mod Juventus.

Til gengæld er der angiveligt gode chancer for, at den danske landsholdsprofil kan få chancen fra start, når Inter onsdag gæster Fiorentina i Coppa Italia. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...