• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

United-legende raser over straffesparks-forvirring: Mangel på lederskab

Gary Neville går i flæsket på United-spillerne og Ole Gunnar Solskjær, efter at Paul Pogbas brændte straffespark mandag aften kostede sejren over Wolverhampton.

Af gram

Manchester United smed mandag aften to vigtige point, da Ole Gunnar Solskjærs tropper måtte nøjes med 1-1 mod Wolverhampton. 

Paul Pogba misbrugte et straffespark i anden halvleg ved stillingen 1-1, hvilket altså viste sig at blive dyrt i sidste ende. 

Læs også: Trods Pogba-afbrænder: Solskjær nægter at udpege fast skytte

Det var franskmandens fjerde brændte straffspark i de seneste 12 måneder.

Ikke en tombola
Pogba og Rashford diskuterede efter straffesparkskendelsen om, hvem der skulle tage sig af opgaven. Sidstnævnte scorede i sidste uge fra pletten i ligapremieren mod Chelsea.

Denne gang var det dog altså Pogba, der fik opgaven, og det gik som bekendt ikke helt optimalt. Cheftræner Ole Gunnar Solskjær bekræftede efterfølgende, at Rashford og Pogba deler opgaven som straffesparksskytte. 

Ifølge den tidligere Manchester United-anfører Gary Neville er det dog en elendig strategi.

- Hvorfor er der en debat om, hvem der skal tage straffesparket? Rashford scorede i sidste uge. Lad ham sparke. Men der var ingen ledere på banen. James var der, Martial var der. Men de kunne ikke tage en beslutning, lyder det ifølge Sky Sports fra Neville.

- Det er ikke i orden. Det er et Manchester United-straffespark. Det er ikke en tombola. Det er ikke et five-a-side-hold. Solskjær må kaste lys over det her.

Den tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher var hurtig til at bakke op om Nevilles udlægning. Ifølge Carragher er det 'en joke', at Pogba stadig tager nogle af Uniteds straffespark.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...