• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Van Gaal tilsvinet af Barça-legende: Han var en idiot

Foto: Getty Images

Louis van Gaal får nu hug af den tidligere Barcelona-bomber Hristo Stoichkov, som ifølge bulgareren var skyld i, at Juan Roman Riquelme aldrig fik succes i Barcelona-trøjen.

Af gram

Juan Roman Riquelme var en stor stjerne, da den argentinske spilfordeler i 2002 skiftede til Barcelona. 

Men Riquelme fik ikke den store succes på Camp Nou, og endte med at forlade Barcelona efter blot en enkelt sæson. 

Læs også: Van Gaal raser over United: Det burde ikke ske i verdens rigeste klub

Gjorde det umuligt for Riquelme
Og Riquelmes manglende succes var Louis van Gaals skyld. Sådan lyder det nu fra Barcelona-legenden Hristo Stoichkov, der går hårdt til den tidligere Barcelona-cheftræner. 

- Hvorfor triumferede Riquelme ikke i Barça? Fordi han havde en idiot som Louis van Gaal som træner. Det er ret klart, er det ikke? Han leverede gode ting, men der er mange i fodboldverdenen, der har lidt under hans fjollede idéer, lyder det ifølge Radio Impacto fra Hristo Stoichkov. 

- Riquelme fik ikke succes, på grund af den måde, som Louis van Gaal placerede ham på banen. Men på trods af det leverede han stadig gode ting i sit år i Barcelona. Jeg nød hans mål, afleveringer og driblinger. Men når der kommer en, som ønsker at lave helt om på en spillers stil, så er det umuligt. 

Barcelona hentede Juan Roman Riquelme i Boca Juniors i sommeren 2002, men udlejede allerede efter én sæson argentineren til Villareal. Louis van Gaal forlod Barcelona i januar 2003, efter en periode med skuffende resultater.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...