Video : Tipsbladet
Generelle

Vanvittige Zlatan: Giftigere end Messi, Ronaldo og Lewandowski

Zlatan Ibrahimovic har i denne sæson været uhørt effektiv foran mål. Svenskeren har således et bedre målgennemsnit per minut på banen end folk som Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og Robert Lewandowski

Zlatan Ibrahimovic løb i november ind i en skade, der endte med at holde den svenske legende ude af hele otte Serie A-kampe, men svenskeren vendte for en uges tid siden tilbage, da han fik de sidste fem minutter af 2-0-sejren over Torino.

Mandag var Ibrahimovic så tilbage i startopstillingen, da Stefano Piolis mandskab gæstede den sardinske klub Cagliari. Og den 39-årige Ibrahimovic skulle blot bruge seks minutter på at komme på tavlen, da han omsatte et straffespark til et tidligt føringsmål. Svenskeren tilkæmpede sig selv straffesparket.

I anden halvleg øgede Ibrahimovic så til slutresultatet 2-0, og dermed øgede AC Milan forspringet ned til Inter til tre point. Antonio Contes tropper indtager andenpladsen efter søndagens 2-0-sejr over Juventus.

Scorer hvert 52. minut
Med de to fuldtræffere på Sardinien er Zlatan Ibrahimovic nu oppe på 12 kasser i Serie A i denne sæson, hvilket er ganske imponerende, idet svenskeren blot har spillet 624 ud af 1620 mulige minutter i ligaen, på grund af skader og coronavirus. Ibrahimovic ligger på andenpladsen på topscorerlisten i Serie A, tre mål efter Cristiano Ronaldo.

Hvis man ser på antal mål per minut på banen, så er Zlatan Ibrahimovic dog langt foran Juventus-stjernen. Svenskeren har således indtil videre scoret et mål hvert 52. minut i Serie A i denne sæson.

Ronaldos snit ligger på 79 minutter per mål, mens Robert Lewandowski, der lige nu fører kampen om Den Gyldne Støvle, har et snit på 60 minutter per mål. Lionel Messis snit ligger i denne sæson på 132 minutter per mål.