• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Afslører kontroversiel årsag til Ramos-exit

Foto: Getty Images

Ifølge den franske journalist Frédéric Hermel var det muligvis på grund af alvorlige knæproblemer, at Real Madrid i sommer valgte at lade Sergio Ramos tage til Paris Saint-Germain.

Af gram

Sergio Ramos skiftede til Paris Saint-Germain i juli, men spanieren har endnu ikke fået debut for pariserne, der angiveligt er ved at miste tålmodigheden med den 35-årige midterforsvarer.

Sergio Ramos har blot spillet fem klubkampe i 2021, og midterforsvareren var senest i aktion for over fem måneder siden, da Real Madrid tabte til Chelsea i Champions League-semifinalen. Sergio Ramos ønskede at forlænge med Real Madrid, men den spanske storklub endte med at trække deres kontrakttilbud tilbage, hvilket midterforsvareren erkendte på pressemødet, hvor han tog afsked med Real Madrid.  

Alvorlige problemer
Paris Saint-Germain har således tabt mange lønkroner på Sergio Ramos indtil videre, og noget tyder på, at pariserne faktisk blev taget lidt ved næsen af Real Madrid. Sådan lyder det i hvert fald fra den franske journalist Frédéric Hermel, der har specialiseret sig i spansk fodbold.

- Jeg vil gerne fortælle jer om en personlig samtale, jeg har haft med folk fra Real. Det er ikke officielt. Det, de siger i klubben, er at Ramos' knæ er i langt dårligere stand end det,  vi troede, efter at han gennemgik en operation i februar, lyder det, ifølge RMC Sport, fra Hermel.

- Man skal tage det med et gran salt, men det, jeg stadig hører i Real, er: 'Vi forlængede ikke med ham, fordi brusken (i Sergio Ramos' knæ, red.) er påvirket.' Hvilket betyder, at det er mere end et problem med menisken. 

- Og på grund af hans knæ er der opstået komplikationer. I det øjeblik, at sådan en vigtig kropsdel er ramt, så har kroppen ikke længere den samme støtte, og spilleren har ikke den samme selvtillid. Kroppen hænger ikke sammen på samme måde, og det resulterer i flere forskellige muskelskader, inklusive i læggen. Det er det, de har fortalt mig i Real. Omvendt kan det også ses som en undskyldning for, hvorfor man ikke valgte at forlænge. 

Uanset hvad er der næppe tvivl om, at man i Real Madrid nok ikke fortryder, at man valgte at sige farvel til Sergio Ramos. Ifølge den franske avis Le Parisien er der mulighed for, at Sergio Ramos kan få sin debut for Paris Saint-Germain, når pariserne møder Lille den 29. oktober. Læs mere om det her

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.