• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Barça-spiller meldes på vej tilbage til sin gamle klub

Foto: Getty Images

Efter seks år i Barcelona ser Ivan Rakitic til sommer ud til at pakke kufferten og drage sydpå, hvor kroatens tidligere klub Sevilla angiveligt står klar med en kontrakt.

Af gram

Ivan Rakitic skiftede i 2014 fra Sevilla til Barcelona, men efter seks år på Camp Nou ser det nu ud til, at kroaten vender snuden tilbage til den sydspanske klub.

Således reporterer den spanske avis Mundo Deportivo, at Sevilla arbejder på at hente klubbens tidligere kaptajn tilbage.

Læs også: Barça-franskmand er opsat på udlejning til storklub

Mødte hustruen i Sevilla
Ivan Rakitic har længe været rygtet væk fra Barcelona, hvor ankomsten af Frenkie de Jong har betydet mindre spilletid i denne sæson. 

Den Sevilla-baserede avis Estadio Deportivo reporterede tilbage i april, at Rakitic kun er interesseret i at forlade Barcelona til fordel for én klub. Og denne klub er altså Sevilla.

Rakitic' kontrakt med Barcelona udløber i 2021, og kroaten foretrækker altså at vende tilbage til den andalusiske klub, hvor han mødte sin hustru. Midtbanespilleren regner også med, at hans familie vil vende tilbage til byen for at bo snart.

- Min families fremtid? Vi vil tage til Sevilla før eller siden. Det ligger næsten helt fast, lød det ifølge Marca fra Rakitic i maj.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...