• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Barças plan om utrolig teenage-trio: Tysk supertalent er den manglende brik

Foto: Getty Images

Barcelona pønser angiveligt på at hente Dortmund-guldfuglen Youssoufa Moukoko til Camp Nou, hvor tyskeren sammen med Ansu Fati og Pedri skal udgøre en forrygende teenage-trio.

Af gram

Det kører ikke så godt for Barcelona for tiden, hvor der inden længe skal gennemføres et generationsskifte, hvis catalanerne skal tilbage til den europæiske top. 

Legender som Lionel Messi, Gerard Piqué, Sergio Busquets og Jordi Alba ser ud til at synge på sidste vers, men heldigvis har Barcelona haft held med at anskaffe sig nogle af de mest lovende unge spillere i verden. Både Ansu Fati og Pedri er således at finde på Transfermarkts liste over de mest værdifulde teenagere i verden

Læs også: Verdens største talent får chancen fra start

Her indtager Fati således førstepladsen, mens Pedri er at finde på en delt tredjeplads. 

Moukoko-gennembrud i Dortmund
Både Fati og Pedri er dog nærmest 'gamle' i forhold til spilleren, som Erling Haaland i november kaldte 'verdens største talent', nemlig Dortmunds 16-årige vidunderbarn, Youssoufa Moukoko.

Den tyske teenager fik i november sin Bundesliga-debut for Dortmund, da han fyldte 16 år, og siden da er det blevet til otte ligakampe for teenageren, der endda er startet inde to gange. Kort før jul kom Moukoko endda på tavlen i en ligakamp mod Union Berlin. 

Den sidste brik i puslespillet
Og ifølge det spanske medie Don Balon har man i Barcelona en drøm om at forene Youssoufa Moukoko med Ansu Fati og Pedri. Mediet peger på, at de to Barcelona-guldfugle begge har oplevet helt utrolige gennembrud på Camp Nou.

- Men der er brug for noget mere, og klubben ønsker at hente en angriber, der anses for at være en af de mest lovende spillere i verden. Der er tale om Yossoufa Moukoko, som har slået flere rekorder i Bundesligaen, idet han fyldte 16 år for blot et par måneder siden. Og han er allerede begyndt at score for dem. Der er allerede snak om, at han bliver en spiller, der i løbet af det næste årti kan vinde Ballon d'Or, lyder det fra Don Balon. 

Barcelona-legenden Samuel Eto'o har da også udråbt Moukoko som Lionel Messis arvtager

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...