• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Bayern har udset sig ny cheftræner: Koster op imod 150 millioner

Foto: Getty Images

Julian Nagelsmann ser ud til at have kurs mod Bayern München, men de tyske mestre skal ikke forvente at snuppe Yussuf Poulsens chef gratis.

Af gram

Hansi Flick er stadig cheftræner for Bayern München, men den 56-årige tysker står til at forlade de tyske mestre efter denne sæson. 

Og ifølge det tyske medie Sport1 tyder meget på, at Bayern München vil hente RB Leipzigs Julian Nagelsmann ind som afløser for Flick, der efter tirsdagens Champions League-exit mod Paris Saint-Germain indikerede, at han skal være Tysklands næste landstræner. 

Bliver ikke billigt
Ifølge Sport1 skal Bayern München dog ikke forvente, at det bliver billigt at få RB Leipzig til at slippe den 33-årige Julian Nagelsmann. Ifølge Sport1 kræver Yussuf Poulsens klub således angiveligt mellem 110 og 150 millioner kroner for at lade Nagelsmann gå. 

Sport1 skriver, at RB Leipzig selvsagt foretrækker at beholde Nagelsmann, men at klubben har kig på mulige afløsere. Nagelsmann har været i RB Leipzig siden skiftet fra Hoffenheim i 2019.

I første omgang venter alle dog på, at Hansi Flick melder noget konkret ud om sin fremtid.  

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...