• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Bittert for Barça: Storklub har tilbudt hollandsk stjerne langt højere løn

Foto: Getty Images

Barcelona har længe lignet den næste destination for Memphis Depay, men nu forlyder det, at hollænderen har fået et langt mere lukrativt tilbud fra en anden klub.

Af gram

Ronald Koeman har jagtet både Georginio Wijnaldum og Memphis Depay, siden den hollandske træner blev ansat i Barcelona sidste sommer. 

Nu ser det dog ud til, at Koeman kan ende med at blive snydt for begge stjerner. Tidligere på ugen kom det således frem, at Wijnaldum i stedet har accepteret et voldsomt lukrativt tilbud fra Paris Saint-Germain - og ifølge den spanske avis Mundo Deportivo ser Memphis Depay nu også ud til at have fået andre idéer.

Overbudt af Juventus
Således skriver Mundo Deportivo, at Barcelona i sidste uge var meget optimistiske i forhold til at hente Depay, men at Juventus nu har valgt at stikke en kæp i hjulet for catalanerne. Torino-klubben har således angiveligt tilbudt Memphis Depay en årsløn, der er 22 millioner kroner højere end den løn, som Barcelona har tilbudt den 27-årige hollænder. 

Barcelona har angivelig forsøgt at reagere på Juventus' tilbud ved at tilbyde Depay en længere kontrakt. Men catalanerne kan ikke forhøje deres løntilbud, da klubbens lønbudget skal skæres ned. 

Med en EM-slutrunde, der sparkes i gang i morgen, ser det også muligvis ud til, at Memphis Depays fremtid først kan komme på plads om nogle uger eller endda efter slutrunden.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...