• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Danmarks dyreste spiller rygtes til engelsk storklub

Foto: Getty Images

Tottenham er ikke interesserede i Jannik Vestergaard, men Pierre-Emile Højbjergs klub har til gengæld angiveligt Fulham-danskeren Joachim Andersen i kikkerten.

Af gram

Joachim Andersen har imponeret i Fulham, og nu forlyder det, at den 24-årige dansker kan være på vej til en endnu større klub.

Således skriver det engelske medie Football London nu, at Tottenham har et godt øje til Joachim Andersen, der i denne sæson er udlejet til Fulham fra Lyon. 

- Den danske landsholdsspiller har ikke blot været fast inventar på Scott Parkers hold, efter at han kom tilbage fra en ankelskade i sommer. Han har også båret anførerbindet i over halvdelen af sine Premier League-kampe for Fulham, selvom det er hans første sæson i London-klubben, skriver Football London.

- Andersen er én af flere midterforsvarere, som Spurs overvejer at gå efter til sommer, og klubben har erfaring med at forhandle med forsvarsspillerens klub, Lyon, og dennes benhårde forhandler, klubejeren Jean-Michel Aulas. Andersen vil dog ikke være billig, idet han har tre år tilbage af sin kontrakt, og fordi han allerede har tiltrukket sig opmærksomhed i Premier League. 

Joachim Andersen blev i 2019 den dyreste danske spiller nogensinde, da Lyon betalte Sampdoria 225 millioner kroner for forsvarsspilleren. Du kan se listen over de 10 dyreste danske spillere her.

Fulham vil tage kampen op
Ifølge Football London er det forventeligt, at Fulham vil forsøge at tage kampen op med Tottenham i kampen om Joachim Andersens signatur. Fulham har dog ingen købsoption på den tidligere Sampdoria-spiller. 

Ifølge Football London er der ikke hold i rygterne om, at Tottenham skulle være interesserede i Southamptons Jannik Vestergaard, der nærmer sig de 29 år. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...