• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Eriksens udvej: Conte vil bruge danskeren til at hente argentiner i storklub

Foto: Getty Images

Inters interesse i PSG-midtbanespilleren Leandro Paredes kan blive redningen for den bænkede Christian Eriksen, der angiveligt kan blive sendt til Paris.

Af gram

Der har været mange rygter om Christian Eriksens mulige involvering i diverse byttehandler til januar, og ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport er situationen i Inter da også netop den, at klubben arbejder med byttehandler som den eneste reelle mulighed til januar. 

Avisen skriver således, at Inter ønsker at lave byttehandler med både Paris Saint-Germain og Napoli. Og særligt byttehandlen med pariserne er interessant, set med danske briller. 

Læs også: Inter-ikon forudser bittert scenarie for 'fremmedelementet' Eriksen

Conte vil have Paredes
Ifølge La Gazzetta dello Sport vil Inter således bruge Christian Eriksen til at få fingrene i den argentinske landsholdsspiller Leandro Paredes, der efter Danilo Pereiras ankomst i Paris har fået øget konkurrence på den centrale midtbane. 

Parisernes cheftræner, Thomas Tuchel, har angiveligt et godt øje til Eriksen. Derudover vurderes det, at både Mauricio Pochettino og Massimiliano Allegri, der begge er i spil til at afløse tyskeren, også synes godt om Eriksen som spillertype. Førstnævnte kender danskeren indgående fra deres fælles tid i Tottenham.

Ifølge La Gazzetta dello Sport er Christian Eriksen ikke den eneste spiller, som Inter vil bruge som lokkemad til at få fingrene i en forstærkning. Milano-klubben vil således forsøge at bytte den uruguayanske midtbanespiller Matias Vecino for Napoli-angriberen Arkadiusz Milik.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...