• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

To engelske klubber har henvendt sig til Inter om Eriksen

Foto: Getty Images

Inter har ikke modtaget nogen som helst attraktive bud på Christian Eriksen, og Milano-klubben kan i sidste ende håbe på, at et godt EM kan hjælpe med at finde en køber til den danske landsholdsstjerne.

Af gram

Efter fire kampe uden spilletid fik Christian Eriksen på overraskende vis de sidste 20 minutter, da Inter onsdag dummede sig ved at tabe med 2-1 til Sampdoria. 

Inter meldte ellers i slutningen af november ud, at man ønsker at skille sig af med Christian Eriksen i løbet af januar-transfervinduet, da danskeren ikke er faldet til i klubben. Men det går tilsyneladende ikke forrygende med at finde en klub, der vil hente den løntunge Eriksen, der har tilbragt en halv sæson som bænkevarmer. 

Læs også: Sviner Conte efter nedtur: - Han begik to alvorlige fejl med Sanchez og Eriksen

Ingen attraktive henvendelser
Sådan lyder det i hvert fald fra den italienske avis Corriere dello Sport, der peger på, at Inter ikke ligefrem vælter rundt i tilbud på Eriksen. 

- PSG er ikke kommet på banen, og der er stadig ingen signaler fra hverken Arsenal eller Manchester United. Sandt at sige har der kun været ukonkrete henvendelser fra West Ham og Aston Villa, og fornemmelsen er, at de muligheder ikke er så attraktive i Eriksens øjne, skriver Corriere dello Sport.  

Set i lyset af den seneste udvikling virkede det i går mere logisk, at det skulle være Stefano Sensi, der skulle indskiftes, da Alexis Sanchez skulle fra banen med 20 minutter tilbage. 

- I stedet, måske på grund af den silende regn og det tunge græstæppe, foretrak Nerazzurri-træneren ikke at tage chancer med den tidligere Sassuolo-spiller, skriver Corriere dello Sport. 

Godt Eriksen-EM kan blive vigtigt for Inter
Og ifølge mediet Tuttomercatoweb har Inter efterhånden har accepteret, at en udlejning af Eriksen må blive vejen frem, selvom man først insisterede på et permanent salg af den tidligere Tottenham-stjerne.

- Eriksen gav indtrykket af, at han ville forsøge at bevise sig, endda da muligheden bød sig ved et frispark fra kanten af feltet. 

- Det er svært at sige, om han kommer til at få flere chancer, idet Contes og klubbens ønske er at finde en ny klub til ham, endda på lån i resten af sæsonen, så man i forbindelse med EM-slutrunden kan forsøge at få ham skudt afsted.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...