• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Farvel og tak, Braithwaite? Stjerneangriber spottet på boligjagt i Barcelona

Foto: Getty Images

Martin Braithwaite har haft svært ved at få spilletid i de seneste måneder, og den danske angribers situation står nu til at blive endnu mere vanskelig.

Af gram

Martin Braithwaite har været ankelskadet i de seneste uger, men allerede inden da var den danske landsholdsangriber i tiltagende grad gledet ud af holdet i Barcelona. 

Og Braithwaites situation ser absolut ikke ud til at blive nemmere i næste sæson, hvis man skal tro den spanske avis Mundo Deportivo. Avisen skriver således, at Lyon-kaptajnen Memphis Depay er blevet spottet på boligjagt i Barcelona. 

Et lynvisit
Ronald Koeman udtalte tilbage i oktober, at han har et ønske om at hente Memphis Depay til Barcelona, og i marts reporterede det spanske medie Onze så, Koeman har tænkt sig at gå efter landsmanden til sommer, hvor han kan hentes på en fri transfer. 

Og ifølge Mundo Deportivo blev den 27-årige Memphis Depay altså spottet på husjagt i Barcelona i onsdags, hvor den hollandske landsholdsprofil blandt andet kiggede på et hus i Pedralbes-kvarteret. Der var tale om et lynvisit for Lyon-målræven, der var taget til Barcelona med både venner og familiemedlemmer. 

Memphis Depay har spillet for Lyon siden skiftet fra Manchester United i januar 2017. Hollænderen har scoret 75 mål i 175 kampe for den franske klub. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...