• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Farvel til Italien: Pilen peger mod Frankrig for Eriksen

Foto: Getty Images

Christian Eriksen ser ud til at komme til at indgå i en byttehandel, der sender danskeren til Paris Saint-Germain.

Af gram

Rygterne om et Christian Eriksen-skifte til Paris Saint-Germain ser ud til at tage til i styrke.

Torsdag skriver den Milano-baserede avis La Gazzetta dello Sport således, at der i Inter er tiltagende optimisme om en byttehandel, der skal involvere Christian Eriksen og parisernes argentinske midtbanespiller Leandro Paredes.

Læs også: Eriksens udvej: Conte vil bruge danskeren til at hente argentiner i storklub

Conte vil have Paredes
Allerede onsdag skrev den lyserøde sportsavis, at Paredes-Eriksen-byttehandlen er en operation, som Inter er meget interesseret i. 

Og torsdag har La Gazzetta dello Sport altså bragt flere detaljer om den mulige byttehandel. Således forlyder det, at Inter i første omgang havde tilbudt kroaten Marcelo Brozovic til Paris Saint-Germain, men at det altså nu er Eriksen, der ser ud til at ryge til Paris. Brozovic og Paris Saint-Germain kunne således ikke nå til enighed om kroatens løn. 

Inter-cheftræner Antonio Conte har angiveligt Leandro Paredes, der har en fortid i AS Roma, højt på sin liste over forstærkninger, han gerne vil hente til klubben i januars transfervindue. 

Bliver næppe svært at nå til enighed
Ifølge La Gazzetta dello Sport tyder alt på, at det ikke bliver kompliceret for Paris Saint-Germain og Inter at nå til enighed om de økonomiske detaljer. Franskmændene betalte 300 millioner kroner for Paredes, da man i januar 2019 hentede argentineren i Zenit. 

Inter betalte 150 millioner kroner til Tottenham, da man i januar hentede Eriksen i London-klubben. Dermed kan der blive tale om en byttehandel, hvor Inter smider en pose penge med i puljen. 

Derudover er der lønaspektet. Christian Eriksen har en årsløn på 56 millioner kroner, mens Paredes årsløn ligger på 41 millioner kroner. På grund af de italienske skatteregler kan Inter dog tilbyde Paredes en stigning. Ifølge La Gazzetta dello Sport er Paredes meget entusiastisk omkring et skifte til Inter, og det må formodes, at Christian Eriksen også er interesseret i at skifte Inters bænk ud med en frisk start i Paris. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...