• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Fredagens rygtebørs: Vil købe Brentford-stjerne

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Josue Casmiri fra Le Havre til Leicester
Note
: Leicester havde held med at hente Riyad Mahrez fra Le Havre i sin tid. Nu håber de, at Josue Casmiri kan blive en lige så stor succes. Den 19-årige angriber fra Guadeloupe er også på Milans radar.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Foot Mercato

Ivan Toney fra Brentford til West Ham
Note
: Han har scoret et hav af mål for Brentford, og Ivan Toney rygtes videre til Premier League. West Ham og Brentford skal være i forhandlinger om den skarpe angriber allerede.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Claret & Hugh

Guido Rodriguez fra Real Betis til Arsenal
Note
: Real Betis bliver nødt til at sælge nogle af problemer på grund af finansielle problemer, og et salgsemne er Guido Rodriguez, der er et varmt emne hos Arsenal.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: El Desmarque

Moise Kean fra Everton til Juventus
Note
: Moise Kean har ikke været en succes hos Everton, men han har gjort det godt som lejesvend hos PSG i denne sæson. Nu vil Juventus gerne hente den unge italiener tilbage. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: La Gazzetta dello Sport

Robin Gosens fra Atalanta til Leicester
Note: Leicester har tænkt sig at byde på den 26-årige wingback til sommer, hvis man kvalificerer sig til Champions League. Efter sigende vil Premier League-klubben i første omgang forsøge sig med et bud på 215 millioner kroner plus bonusser.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttomercatoweb

Erik ten Hag fra Ajax til Tottenham
Note: Tottenham vil gerne gøre 51-årige Erik ten Hag til klubbens nye manager, og det forlyder, at hollænderen er klar til nye udfordringer efter fire år som cheftræner for Ajax.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Guardian

Philippe Coutinho fra FC Barcelona til Everton
Note: Philippe Coutinho ligner en færdig mand i FC Barcelona og kan noget overraskende være på vej til Everton. The Toffees er angiveligt klar til at betale 300 millioner kroner for den tidligere Liverpool-profil.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Ben White fra Brighton til Arsenal, Dortmund, PSG eller Manchester United
Note: Ben White mangler ikke ligefrem bejlere, og nu skulle Dortmund have tilsluttet sig jagten på den engelske forsvarsspiller, som i forvejen har tiltrukket sig interesse fra Arsenal, PSG og Manchester United.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...