• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Giganttrio lurer på Arsenal-kaptajn

Foto: Getty Images

Både Barcelona, Inter og Juventus følger nøje med i Pierre-Emerick Aubameyangs kontraktforhandlinger med Arsenal.

Af gram

På lørdag står Arsenal overfor Chelsea i FA Cup-finalen, og for Pierre-Emerick Aubameyangs vedkommende kan der blive tale om den sidste kamp i Arsenal-trøjen.

Aubameyang har kontraktudløb til næste sommer, og anføreren har derfor været rygtet væk fra London-klubben igennem længere tid. Og ifølge The Athletic overvejer den 31-årige angriber lige nu fremtiden. 

Læs også: London-klub byder på Coutinho

Barcelona er interesseret
Ifølge The Athletic er Aubameyang ikke ulykkelig i Arsenal, hvor han kommer godt overens med holdkammeraterne og cheftræner Mikel Arteta. Til gengæld er han også klar over, at han er oppe i årene, og at Arsenal står overfor en større genopbygning i de kommende år. 

På det europæiske fastland er der klubber, der kan tilbyde gaboneseren ting, som Arsenal ikke kan. Og angriberen vil da også søge væk fra Premier League, hvis han vælger at sige farvel til Arsenal. 

The Athletic skriver, at både Barcelona, Juventus og Inter har vist interesse for den tidligere Dortmund-spiller, som tidligere har afvist et skifte til Kina. For Aubameyang handler det således mere om det sportslige end det økonomiske. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...