• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Har afvist megabud: Så meget kræver PSG for Mbappé

Foto: Getty Images

Paris Saint-Germain har afvist Real Madrids bud på knap 1,2 milliarder kroner for Kylian Mbappé.

Af gram

Tirsdag lød det fra en lang række fremtrædende medier og journalister, herunder Téléfoot og Fabrizio Romano, at Real Madrid har budt 160 millioner euro for Kylian Mbappé. 

Ifølge Téléfoot og Fabrizio Romano har Paris Saint-Germain dog afvist buddet, der svarer til 1,19 milliarder kroner. En opsigtsvækkende beslutning, idet Kylian Mbappé kan skifte på en fri transfer om omtrent 10 måneder. 

Ifølge den franske avis Le Parisien afhænger det hele nu af Paris Saint-Germain. Avisen skriver, at Mbappé har tænkt sig at respektere sin kontrakt, hvis han ikke bliver solgt.

Vil have flere penge
Med tirsdagens gigantiske bud har Real Madrid altså vist klart og tydeligt, at deres prioritet er at få fat i Kylian Mbappé med det samme. Paris Saint-Germain forventede ikke et bud på Mbappé, og L'Equipe skriver (ifølge Foot Mercato), at pariserne vil overveje et salg mere grundigt, hvis Real Madrid byder 200 millioner euro, hvilket svarer til næsten halvanden milliard kroner. 

Ifølge den spanske avis El Mundo har Real Madrid dog ikke tænkt sig at komme med flere bud på Kylian Mbappé. Hvis ikke Paris Saint-Germain accepterer de 160 millioner euro, så er madrilenerne altså klar til at vente til næste sommer.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.