• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Har stenrig ejer: Storklub i dialog med Haalands agent

Foto: Getty Images

Erling Haaland har været flyvende for Dortmund i denne sæson, og den tyske storklub vil derfor kræve sig voldsomt godt betalt, hvis man skal slippe nordmanden. Nu forlyder det dog, at Chelsea har været i kontakt med Haalands repræsentanter.

Af gram

Chelsea vandt Champions League i denne sæson, men der venter en stor udfordring for London-klubben i Premier League i næste sæson, hvor denne sæsons fjerdeplads skal forbedres. 

Der er således næppe tvivl om, at Chelsea-ejer Roman Abramovich ønsker et nyt Premier League-trofæ. Og det vil kræve markante forstærkninger - især hvis Manchester City henter Harry Kane, som mange forventer. 

I kontakt med Haalands folk
Ifølge den engelske avis Evening Standard er Romelu Lukaku og Erling Haaland to stjerner, som Chelsea er særligt interesserede i. Og ifølge den belgiske journalist Kristof Terreur er det rigtigt, at Chelsea har været i kontakt med Haaland-lejren.

- Jeg ved, at der har været en dialog med Haalands folk inden da. Haaland er en svær en at forudsige. Især efter, at Dortmund kvalificerede sig til Champions League... man føler, at de nu har en ekstra grund til holde på ham. Hvis jeg var en af de her klubber, så ville jeg vente på den, jeg helst vil have. Haaland er ung, han er 20 år. Lukaku er allerede 28 år. Det er en investering, lyder det således fra Terreur i podcasten The Football Terrace.  

ESPN reporterede i marts, at Dortmund vil have 180 millioner euro for Erling Haaland, hvilket svarer til over 1,3 milliarder kroner. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...