• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Italiensk topklub vil hente gratis Chelsea-kant

Foto: Getty Images

Det har været småt med spilletiden for Pedro i Chelsea i denne sæson, og nu forlyder det, at spanieren til sommer kan skifte til AS Roma.

Af gram

Det er kun blevet til fem ligakampe for Pedro i denne sæson, og nu forlyder det, at Chelsea-fløjen kan være på vej væk fra London-klubben.

Således reporterer Sky Sport Italia, at AS Roma er interesseret i at hente Pedro til sommer, hvor hans kontrakt med Chelsea udløber. 

Læs også: Chelsea-spanier åben for Barça-retur: Vil smide alt hvis de ringer

Småt med spilletid
Pedro skiftede til Chelsea fra Barcelona tilbage i 2015, hvor englænderne betalte 200 millioner kroner for den dengang 28-årige spanier.

Pedro fylder 33 år til sommer, og Frank Lampard har i denne sæson primært benyttet spillere som Willian og Callum Hudson-Odoi på fløjpladserne.

I AS Roma døjer man med skadesproblemer, og italiernerne er angiveligt også tæt på et køb af Barcelona-angriberen Carles Perez.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...