• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

- Jeg har oplevet et af de værste øjeblikke i mit liv

Foto: Getty Images

Martin Braithwaite har nu sat flere ord på Christian Eriksens kollaps i EM-kampen mod Finland.

Af gram

Den 12. juni 2021 blev der skrevet et meget sort kapitel i det danske landsholds historie, da Christian Eriksen faldt om med et hjertestop i EM-kampen mod Finland. 

En af dem, der fulgte den skrækkelige episode på nærmeste hold, var Martin Braithwaite, og Barcelona-angriberen har nu sat flere ord på oplevelsen i Parken. 

- Jeg har oplevet et af de værste øjeblikke i mit liv. Det, der skulle have været den største sportsbegivenhed i dansk historie, endte i stedet som et mareridt, lyder det således, ifølge Marca, fra Braithwaite i et klip fra en kommende dokumentarserie om angriberen.

- Det, der skete den aften, chokerede mange mennesker. Der var et øjeblik, hvor jeg kiggede (på Eriksen, red.), hvor han var væk. Når du ser på en krop, hvor personen er død, så er du ikke i tvivl. Man ved det med det samme. Det var det, jeg så. 

Bad til Gud
Martin Braithwaite følte i situationen ikke, at han kunne gøre andet end at bede til de højere magter.

- Jeg begyndte at bede, da jeg så det. Jeg følte, at det var det eneste, jeg kunne gøre det i øjeblik. Bede til Gud. Vi havde alle lægerne, som arbejdede på ham, og det billede er noget, som jeg ikke ønsker, at nogen skal se, lyder det således fra Martin Braithwaite.

- Det hele endte med en god afslutning. Christian er okay og han er stabil. Det er det eneste, som vi alle kunne have ønsket.

Ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport ankommer Christian Eriksen sandsynligvis til Milano i midten af denne uge, hvor den 29-årige midtbanespiller skal testes, så man kan afklare, om han kan spille uden den pacemaker, han fik indopereret på Rigshospitalet. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.