• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Kaos i Milano: Både Eriksen og Conte kan være fortid i Inter inden længe

Foto: Getty Images

Inter har været ustoppelige på grønsværen i denne sæson, men udenfor banen kører det absolut ikke for de italienske mestre.

Af gram

Efter ni Juventus-mesterskaber på stribe lykkedes det i denne sæson Inter at vinde Serie A.

Christian Eriksen har i de seneste måneder været en nøglespiller for Inter, og efter mesterskabstriumfen slog den danske landsholdsstjerne så fast, at han håber på at blive del af en succesfuld æra i Milano-klubben.

- Det var svært at vinde det her trofæ, men vi formåede at gøre det med fire kampe tilbage. Det er en god begyndelse, og nu kan vi påbegynde en ny æra. Det bliver svært at vinde ni mesterskaber i træk, men vi vil forsøge at opbygge noget smukt, lød det således, ifølge La Gazzetta dello Sport, fra Eriksen. 

Kaos udenfor banen
Desværre for Christian Eriksen er der dog ikke-sportslige problemer, der i øjeblikket truer den danske stjernes drøm om en succesfuld æra i italiensk fodbold. I den seneste uges tid har der således været rygter om, at Inter kan finde på at sælge Christian Eriksen, der er Milano-klubbens næstbedst betalte spiller efter Romelu Lukaku. 

Situationen i Inter er således den, at ejerskabssituationen og økonomien er særdeles ustabil (du kan læse om baggrunden for Inters økonomiske problemer her). Mandag reporterede Sky Sport Italia således, at Inters kinesiske klubpræsident, Steven Zhang, har bedt spillerne og staben om at at give afkald på to måneders løn

Eriksen-salg kan indbringe stort beløb
Og ifølge det italienske medie Calciomercato hører Christian Eriksen altså til blandt den gruppe af spillere, man er klar til at sælge, hvis det rette tilbud lander. 

- Christian Eriksen, Milan Skriniar og Marcelo Brozovic. Alle tre spillere repræsenterer lukrative muligheder, både hvad angår vigtige tilbud eller mulige byttehandler, lyder det således fra Calciomercato. 

Ifølge avisen Il Corriere dello Sport er det i høj grad også usikkert om Antonio Conte er at finde i Inter efter sommerferien. Den italienske stjernetræner står angiveligt også til at få skåret sin løn, ligesom det altså stadig er uvist, om han får lov til at beholde sine vigtigste spillere. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...