• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Konkurrence på vej til Eriksen: Inter jagter fransk verdenmester

Foto: Getty Images

Christian Eriksen kan se frem til øget konkurrence i Inter i næste sæson, idet Milano-klubben angiveligt har på kig på Bayern München-spilleren Corentin Tolisso.

Af gram

Inter har i løbet af det seneste års tid hentet fremtrædende spillere som Romelu Lukaku, Christian Eriksen og Diego Godin. 

Men italienerne har tilsyneladende ingen planer om at skrue ned for transferaktiviteten. Således reporterer den italienske avis Gazzetto dello Sport, at Inter nu har kig på Bayern Münchens Corentin Tolisso.

Læs også: Tidligere rekordkøb sættes til salg - Juventus står igen klar i kulissen

Mangel på spilletid
Den franske landsholdsspiller har igennem længere tid været rygtet væk fra den sydtyske storklub, hvor det har været småt med spilletid i denne sæson. Tolisso er således blot startet inde i syv Bundesliga-kampe i denne sæson.

Bayern München betalte over 300 millioner kroner for Tolisso, da man hentede franskmanden i Lyon i 2017. Det forlyder dog, at Inter kan nøjes med at betale tyskerne omtrent 260 millioner kroner for den 25-årige Tolisso, der har spillet 21 landskampe for Frankrig. 

Gazzetto dello Sport skriver endvidere, at Inter-boss Antonio Conte stadig ikke har opgivet idéen om at hente Olivier Giroud til Milano. Franskmanden blev igennem det meste af januar rygtet til Inter, men endte altså med at blive i Chelsea. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...