• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Koster 530 millioner: Klopp vil hente EM-profil

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp ønsker at bolstre Liverpools midtbane til sommer, og tyskeren er angiveligt interesseret i en Leeds-profil.

Af gram

Kalvin Phillips har i den seneste tid været rygtet til Manchester United, men nu forlyder det, at Liverpool har meldt sig ind i kampen om Leeds-profilens signatur. 

Således skriver Daily Star, at Liverpool nu også er begyndt at overveje den 25-årige Phillips, der under sommerens EM-slutrunde startede inde i samtlige af Englands kampe. 

Ifølge Daily Star ønsker Jürgen Klopp således at bolstre Liverpools midtbane. En defensiv midtbanespiller er således angiveligt en af Anfield-klubbens store prioriteter til sommer. 

Foretrækker Liverpool
Ifølge Daily Star har Leeds allerede indledt en dialog med Kalvin Phillips om midtbanespillerens kontrakt, der udløber i 2024. Leeds er angiveligt desperate efter at holde på midtbanespilleren, der heller ikke slev er afvisende for at blive i sin barndomsklub.

Phillips er dog nervøs for, at Leeds-cheftræner Marcelo Bielsa kan finde på at pakke kufferten efter denne sæson, hvilket kan få midtbanespilleren til at søge væk. 

Og ifølge Daily Star vil Kalvin Phillips foretrække Liverpool over Manchester United, da midtbanespilleren er nervøs for potentiel chikane mod sin familie, hvis han forlader sin barndomsklub til fordel for de forhadte rivaler fra Old Trafford.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.