• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Kroos-beslutning afgør Ødegaards skæbne

Foto: Getty Images

Toni Kroos står foran en længere pause, og ifølge den spanske avis AS betyder det, at Martin Ødegaard ikke skal sætte næsen op efter en udlejning eller et skifte denne sommer.

Af gram

Martin Ødegaard har i de seneste uger og måneder været rygtet tilbage til Arsenal, men London-klubben må nu tilsyneladende opgivet drømmen om at få nordmanden retur. 

Således skriver den spanske avis AS, at exitdøren er blevet lukket for både Martin Ødegaard og Dani Ceballos, efter at Toni Kroos har besluttet sig for at tage en pause for at komme sig helt over en skade.

Længere pause til Kroos
Toni Kroos meddelte tirsdag på Twitter, at han har haft problemer med sit kønsben, hvorfor den tyske midtbanespiller nu har besluttet sig for at tage en pause. AS skrev efterfølgende, at Kroos kan være ude indtil slutningen af september, hvorfor den tidligere Bayern München-spiller altså kan misse de første seks-syv runder af La Liga-sæsonen.

Ifølge AS bliver det derfor svært for Martin Ødegaard at komme væk fra Real Madrid nu, idet Carlo Ancelotti altså ser ud til at få brug for nordmanden i den første del af sæsonen. Ødegaard rykkede i januar til Arsenal på en lejeaftale, fordi Zinedine Zidane stort set aldrig brugte ham. 

Udover Toni Kroos' skadesproblemer er det også vigtigt at huske på, at Luka Modric fylder 36 år om en måneds tid, hvorfor kroaten næppe kan spille samtlige kampe i den kommende sæson. Samtidig har Isco kurs mod Milan

Den i dag 22-årige Martin Ødegaard har blot spillet syv La Liga-kampe for Real Madrid siden skiftet fra Strømsgodset i januar 2015. Nordmanden har været udlejet til Heerenveen, Vitesse, Real Sociedad og Arsenal efter skiftet til Real Madrid.  

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.