• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Lørdagens rygtebørs: Liverpool kigger på stopper

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

James Tarkowski og Jesse Lingard til Newcastle
Note: Oprustningen venter lige rundt om hjørnet for nyrige Newcastle, og den nordengelske klub forsøger angiveligt at lokke James Tarkowski fra Burnley og Jesse Lingard fra Manchester United til klubben - begge til januar.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Express

Aaron Ramsey fra Juventus til West Ham eller Everton
Note: Juventus arbejder på at sælge 30-årige Aaron Ramsey til januar, og Premier League-klubberne West Ham og Everton bejler efter sigende til den tidligere Arsenal-spiller. Juventus skulle også være interesseret i en byttehandel, der sender Evertons Allan til Italien.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato og Goal

Pape Abou Cisse fra Olympiakos til Liverpool, Arsenal eller Everton
Note: Liverpool fører kampen om 26-årige Pape Abou Cisse, men også Arsenal og Everton viser interesse for den senegalesiske forsvarsspiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Steven Gerrard eller Paulo Fonseca til Newcastle
Note: Rangers-træner Steven Gerrard og tidligere AS Roma-chef Paulo Fonseca er angiveligt blandt kandidaterne til at tage over fra Steve Bruce, der forventes at blive fyret efter saudiarabernes indtog i Newcastle.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mirror

Mauro Icardi fra Paris Saint Germain til Newcastle
Note: Newcastle har med et fået tilført kapital af en anden verden, og kan pludselig købe spillere på en meget sjovere hylde en tidligere. Når januar-vinduet åbner forventes det at klubben går købeamok, og et de første køb kan blive Icardi, der trods nogen spilletid i PSG ikke er i startelleveren, når klubben ruller det helt tunge skyts frem.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Antonio Rüdiger fra Chelsea til Real Madrid
Note: Rygterne om en Chelsea-afsked fortsætter for Rüdiger, der ikke fik forlænget med Chelsea i sommer. Real Madrid har tilsyneladende tyskeren øverst på listen over spillere, man vil have, og med et kontraktudløb til næste år, kan spanien sagtens blive tyskerens næste destination. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: ABC

Donny van de Beek fra Manchester United til FC Barcelona
Note: van de Beek har længe ville væk fra United, hvor spilletiden ikke har været stor. Barcelona er ekstra glad for hollændere for tiden, og forbliver Ronaldo Koeman træner i klubben, kan han forsøge at hente sin landsmand til klubben til januar, når transfervinduet atter åbner. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport

Federico Chiesa fra Juventus til Manchester United
Note: Chiesa kan ryge til United for han har fået et af de fineste kvalitetsstempler, man kan få. For selveste Cristiano Ronaldo presser englænder til at købe den 23-årige fløj, som Ronaldo spillede sammen med i netop Juventus. Også Chelsea skal være interesseret i EM-helten, som efterhånden har bevist sit værd på den helt store scene. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Serge Gnabry forlænger med Bayern München
Note: Gnabry er klar til at forlænge sin kontrakt med de tyske mestre og det samme er klubben. Angiveligt har parterne sågar allerede indgået en mundtlig aftale.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Fabrizio Romano

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.