• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

London-klub vil betale Dortmund-profils frikøbsklausul

Foto: Getty Images

Arsenals førsteprioritet er angiveligt at beholde Martin Ødegaard, men det er formentligt mere realistisk at satse på Dortmunds Julian Brandt, der efter sigende har en overkommelig frikøbsklausul.

Af gram

Martin Ødegaard har gjort det glimrende i Arsenal, men det er stadig et åbent spørgsmål, om London-klubben kan beholde den norske lejesvend. 

Og ifølge den engelske avis The Sun har Arsenal nu udtænkt en plan B, som går ud på at gå på rov i Dortmund. 

En mere realistisk løsning
Således forlyder det, at Arsenal er klar til at betale Julian Brandts frikøbsklausul på 190 millioner kroner til sommer, hvis det ikke viser sig muligt at beholde Ødegaard. 

Det bliver næppe nemt for Arsenal at overtale Real Madrid til et permanent salg af nordmanden, og Julian Brandt ligner således en mere realistisk løsning for London-klubben. 

Julian Brandt skiftede i 2019 til Dortmund fra Leverkusen, og i denne sæson har den 24-årige tysker opnået 40 kampe for Dortmund. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...