• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Mandagens rygtebørs (opd) - Dybala nærmer sig Paris

Foto: Getty Images

Så er vi endnu en gang klar til at kickstarte din uge med de varmeste rygte fra de store europæiske ligaer

Af tipsbladet.dk

Emre Can fra Juventus til Paris Saint-Germain eller Bayern München
Note:
Juventus-træner Maurizio Sarri har efter sigende fortalt Emre Can, at han ikke er med i fremtidsplanerne, og at han kan finde sig en ny klub. Det er de blevet opmærksomme på i både Paris Saint-Germain og Bayern München, som nu begge overvejer at rykke på den tyske midtbanespiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttosport via Daily Mail

Raphaël Varane og Vinicius Júnior fra Real Madrid til Paris Saint-Germain
Note:
Paris Saint-Germain kræver angivleigt to spillere i bytte, hvis de skal sende superstjernen Neymar til Real Madrid. PSG har nu meddelt kongeklubben, at de helt specifikt ønsker at få sendt forsvarsstjernen Raphaël Varane og det unge kæmpetalent Vinicius Júnior til den franske hovedstad.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Telefoot

Mauro Icardi fra Inter Milan til AS Monaco
Note:
Med et ønske fra både Inter og Mauro Icardi om, at den argentinske angriber skal væk fra klubben, handler det ’blot’ om at finde den rigtige arvtager. Det har indtil videre vist sig svært, men nu melder Ligue 1-klubben AS Monaco sig på banen som bejler til 26-årige Icardi.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: RAI

Fernando Llorente til Lazio
Note:
Den store spanier står uden klub efter bruddet med Tottenham efter sidste sæson. Flere italienske klubber som Napoli, Inter Milan og Fiorentina har meldt sig interesseret, men det ligner at Lazio snyder dem alle og henter angriberen til den italienske hovedstad.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Corriere Dello Sport

Moussa Dembélé fra Lyon til Juventus
Note:
Juventus har før været interesseret i den franske angriber, som imponerede med 15 mål i Ligue 1 i sidste sæson. Nu har de endnu engang sendt scouts ud for at vurdere, om den 23-årige angriber er værd at gå efter.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: L'Equipe

Kasper Dolberg fra Ajax til Nice
Note:
Ajax-angriberen er kommet tættere på et skifte til Nice. Danskeren kommer til at få en femårig kontrakt.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: L’Equipe

Kai Havertz fra Leverkusen til Bayern München
Note:
Bayern München er i forhandlinger med Leverkusen med henblik på at hente Kai Havertz. Den 20-årige spiller forventes at skifte væk inden transferdeadline.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sueddeutsche

Daniele Rugani fra Juventus til Barcelona
Note:
Både Barcelona, Monaco og Roma er interesseret i at hente forsvarsspilleren. Juventus vil gerne af med ham, men der er ikke kommet et formalt bud.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttosport

Shkodran Mustafi fra Arsenal til AS Roma
Note: AS Roma er meget tæt på at lande en aftale med Arsenal omkring Mustafi, der skifter på en lejeaftale med mulighed for køb efterfølgende.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Sport Italy

Paulo Dybala fra Juventus til PSG
Note: PSG og Juventus skulle lige nu være i dialog omkring Paulo Dybala, der var meget tæt på Premier League tidligere på sommeren. Prisen til PSG skulle være 670 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...