• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Medie: Bale kan stå foran kontroversielt skifte

Foto: Getty Images

Gareth Bales dage i Real Madrid er ved at være talte, og nu forlyder det, at waliseren kan rykke tilbage til Premier League allerede til januar.

Af gram

Gareth Bales kontrakt med Real Madrid udløber efter denne sæson, men waliseren kan potentielt forlade Santiago Bernabéu allerede til januar. 

Ifølge fanmediet Defensa Central kan Gareth Bale således stå foran et kontroversielt skifte, idet Arsenal-ledelsen angiveligt har set sig varm på den 32-årige waliser, der som bekendt er lidt af en klublegende i Tottenham.

Skal gå ned i løn
Ifølge Defensa Central har Arsenal således kontaktet Real Madrid for at foreslå en byttehandel, der skal sende Gareth Bale til London, mens den franske angriber Alexandre Lacazette så skal rykke til Madrid. Lacazette har, ligesom Bale, kontraktudløb til sommer. 

Ifølge Defensa Central vil Gareth Bale dog skulle acceptere en markant lønnedgang, hvis Arsenal skal have råd til ham. 

Bale, der har siddet ude med en knæskade i den seneste måneds tid, er på det seneste også blevet rygtet til Newcastle. Endnu vides det dog altså ikke, hvor waliseren vælger at tage hen til sommer. Sidste år udtalte Bale, at MLS er en mulighed, som han finder interessant

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.