• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Medie: Disse fire stjerner forlader Ajax til sommer

Foto: Getty Images

Hakim Ziyech har allerede bekræftet sit exit, men marokkaneren bliver angiveligt ikke den eneste Ajax-profil, der siger farvel til sommer.

Af gram

For et år siden kæmpede Ajax sig på sensationel vis til semifinalerne i Champions League, og hollænderne formåede, på trods af to stjernesalg, at holde på de fleste af profilerne i sommer.

Det var primært på grund af sportsdirektør Marc Overmars og direktør Edwin van der Sar, som overtalte spillerne til at forsøge at gentage bedriften i denne sæson. Sådan skulle det som bekendt ikke komme til at gå, idet Ajax røg ud af Champions League efter gruppespillet. 

Læs også: Ekspert: Lampard fik øjnene op for Ziyech, da han kørte Chelsea rundt i manegen

Det er allerede blevet offentliggjort, at Hakim Ziyech skifter til Chelsea, men marokkaneren bliver bestemt ikke den eneste Ajax-profil, der forlader klubben til sommer. The Athletic har således talt med kilder, der fortæller, at Ajax sandsynligvis står foran en større spillerflugt til sommer. 

En større spillerflugt
Der er tale om målmanden André Onana, venstrebacken Nicolas Tagliafico, midtbanespilleren Donny van de Beek og kantspilleren David Neres. Disse profiler forventes alle med sikkerhed at være fortid i Ajax til sommer.

Derudover er der også tvivl om tvivl om fremtiden for spillere som Daley Blind, Joel Veltman, Noussair Mazraoui og Sergino Dest.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...