• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Medie: Real Madrid vil have Leicester-profil

Foto: Getty Images

Wesley Fofana imponerede stort i sin første sæon i Leicester, og den 20-årige franskmand sættes nu i forbindelse med Real Madrid.

Af gram

Den forgangne sommer bød på lidt af et generationsskifte i Real Madrids midterforsvar, idet både Sergio Ramos og Raphaël Varane sagde farvel og tak. 

Real Madrids centrale forsvar har således primært bestået af David Alaba og Eder Miltao i denne sæson, men madrilenerne kan snart forstærke bagkæden yderligere. 

Således skriver den spanske avis El Nacional, at Real Madrid har rettet kikkerten mod Leicester, hvor franskmanden Wesley Fofana imponerede stort i sidste sæson. 

Stor debutsæson
Wesley Fofana skiftede til Leicester fra Saint-Etienne sidste sæson, og den 20-årige franskmand opnåede hele 38 kampe for Leicester i sin første sæson i klubben.

Fofana har i denne sæson siddet ude med en skade, men den unge midterforsvarer kan altså potentielt stå foran et fremtidigt skifte til Real Madrid. 

Også Chelsea er angiveligt interesseret i Fofana, idet Roman Abramovic angiveligt har et godt øje til den unge franskmand. Fofana koster 300 millioner kroner, lyder det fra El Nacional. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.