• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Milan overmatchet økonomisk: Storklub har tilbudt stjerne megaløn

Foto: Getty Images

Milan kan miste Gianluigi Donnarumma til sommer, idet den italienske landsholdsmålmand angiveligt har modtaget et lukrativt tilbud fra en anden klub.

Af gram

Zlatan Ibrahimovic ser ud til at forlænge med Milan, men forhandlingerne med Gianluigi Donnarumma ser mindre positive ud. 

Sådan lyder det fra den italienske avis La Gazzetta dello Sport, der peger på, at 'en trist afslutning' ikke kan udelukkes, da Donnarumma og Milan i øjeblikket er langt fra hinanden i forhandlingerne. 

Ifølge La Gazzetta dello Sport satser Milan på, at Zlatan Ibrahimovic' forlængelse kan overtale Donnarumma til at forblive på San Siro. De to stjerner har et godt forhold, og er begge repræsenteret af superagenten Mino Raiola. 

Økonomisk overmatchet
La Gazzetta dello Sport skriver, at man i Milan mener, at man har præsenteret Gianluigi Donnarumma for et attrakivt tilbud. Den 22-årige målmand, der har kontraktudløb om under tre måneder, har således fået tilbudt en årsløn på knap 60 millioner kroner. 

Uheldigvis for Milan har Donnarumma dog angiveligt fået tilbudt en årsløn på knap 90 millioner kroner - efter skat - af en anden klub. 

Pilen peger mod Paris
Men hvilken klub er det så, der forsøger at lokke Gianluigi Donnarumma væk fra Milan? Ifølge La Gazzetta dello Sport er der meget, der tyder på, at det er Paris Saint-Germain, der forsøger at hente Donnarumma. 

Keylor Navas præsterer ganske vist stadig ganske fint for pariserne, men costaricaneren er efterhånden blevet 34 år. Og dermed kan der altså blive tale om en udskiftning på målmandsposten til sommer. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...