• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Mourinho under pres: Eks-Liverpool-boss kan blive Højbjergs nye chef

Foto: Getty Images

Det kører ikke voldsomt godt for Tottenham i øjeblikket, og London-klubben pønser angiveligt på at erstatte José Mourinho med Leicester-bossen Brendan Rodgers.

Af gram

Det er svært at forudsige, om José Mourinho er færdig som toptræner, men umiddelbart ser fremtiden ikke videre lys ud for portugiseren, der engang blev regnet for at være verdens måske bedste træner.

Efter fire nederlag i holdets fem seneste ligakampe ligger Tottenham således aktuelt på en deprimerende niendeplads i Premier League-tabellen. Og der er så småt begyndt at opstå spekulationer om José Mourinhos jobsikkerhed i Tottenham. 

Tidligst til sommer
Således skriver den engelske avis Daily Mail, at man i Tottenham har et godt øje til både Julian Nagelsmann, der er Yussuf Poulsens chef i RB Leipzig, og Brendan Rodgers, der er Kasper Schmeichels chef i Leicester. Nordireren har tidligere været cheftræner for Liverpool fra 2012 til 2015, hvor han blev fyret og afløst af Jürgen Klopp. 

Daily Mail tilføjer dog, at hverken Nagelsmann eller Rodgers er realistiske indtil tidligst til sommer. Avisen slår samtidig fast, at Rodgers vil blive dyr at få væk fra Leicester.

En dyr herre at fyre
Med de dårlige resultater i Premier League skal Tottenham nu forsøge at redde sæsonen i Europa. Her venter der på torsdag en 1/16-finale mod østrigske Wolfsberger. Ifølge Daily Mail har Tottenhams bestyrelsesformand, Daniel Levy, i øjeblikket ikke tænkt sig at fyre José Mourinho. 

Levy håber således stadig på, at Mourinho - der tjener 130 millioner kroner om året - kan få succes i Tottenham. Mourinho, der blev ansat i Tottenham i november 2019, har da også en kontrakt, der løber indtil 2023. Det vil derfor koste Tottenham flere hundrede millioner kroner at fyre portugiseren, der også blev fyret i sine to seneste klubber, Manchester United og Chelsea.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...