• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Ødegaard forlader Madrid og afviser baskere: Har valgt sin næste destination

Foto: Getty Images

Real Madrid-nordmanden Martin Ødegaard har angiveligt valgt at afvise Real Sociedad, for i stedet at rykke til Arsenal på en lejeaftale.

Af gram

Torsdag kom det frem i engelsk presse, at Arsenal angiveligt har forhandlet med Real Madrid om at leje Martin Ødegaard. 

Og fredag har den Madrid-baserede avis AS bekræftet, at Martin Ødegaard skal spille resten af sæsonen for London-klubben, der i den grad har manglet kreativitet på midtbanen. 

Læs også: Dansk eller norsk? Nu forhandler engelsk storklub med Real Madrid om lejeaftale

- Ødegaards krav om at komme væk fra Real Madrid på en lejeaftale, på grund af manglende spilletid, fik mange klubber til at gnide sig i hænderne. Inklusive Real Sociedad. Det blå-hvide hold havde håbet på at hente nordmanden tilbage, efter sidste sæsons succes. Men så dukkede interessen fra England op, da Arsenal kom på banen, skriver AS.

- Diario Vasco (avis baseret i San Sebastian, red.) bragte nyheden, som AS har været i stand til at bekræfte: Ødegaard skal til Emirates Stadium. Spilleren har accepteret tilbuddet fra The Gunners, fremfor tilbuddet fra klubben fra San Sebastian. Og dermed vil han blive forenet med en anden Real Madrid-lejesvend, Dani Ceballos. 

Havde kurs mod San Sebastian
Den italienske transferjournalist Fabrizio Romano bekræftede torsdag eftermiddag, at Martin Ødegaard havde modtaget et tilbud fra Arsenal. 

- Martin Ødegaard er fristet af et tilbud fra Arsenal om en lejeaftale. Han kommer til at tage en beslutning sammen med sin familie. Real Sociedad har i en uges tid været i fremskredne forhandlinger om at hente Ødegaard (de fører kapløbet over Ajax), og klubben har i månedsvis været Martins foretrukne valg. Tilbuddet fra Arsenal har medført, at han i de seneste timer og dage har reflekteret over situationen, lød det på Twitter fra Romano. 

Martin Ødegaard er i denne sæson blot startet inde i tre ligakampe for Real Madrid. Siden november har nordmanden blot fået sammenlagt fem minutters spilletid i La Liga. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...