• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Onsdagens rygtebørs: Serie A-klub jagter FC Midtjylland-back

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag en god portion rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Carlos Tevez stopper karrieren
Note
: Den argentinske angriber stopper efter sigende sin flotte karriere, der har bragt ham forbi blandt andre Manchester United og Manchester City, og i stedet vil han gå ind i politik.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: El Destape

Tottenham-trio til Everton
Note
: Everton vil gå på rov i Tottenham i januar, hvor de har et godt øje til Dele Alli, Harry Winks og Paulo Gazzaniga. De to førstnævnte vil de hente på lejeaftaler, mens de vil have keeperen permanent.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Football Insider

Melayro Bogarde fra Hoffenheim til Barcelona eller AC Milan
Note
: Den 18-årige stopper Melayro Bogarde har fået spilletid for Hoffenheim, og nu er både FC Barcelona og AC Milan angiveligt ude efter hollænderen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gianluca Di Marzio

Nikolas Dyhr fra FC Midtjylland til Sampdoria
Note: Sampdoria hentede tidligere på året Mikkel Damsgaard i FC Nordsjælland, og nu har klubben fået øjnene op for endnu en dansker. Ifølge lokalavisen Il Secolo XIX har Sampdoria henvendt sig angående Nikolas Dyhr, den 19-årige venstre back i FC Midtjylland. Også Jesper Lindstrøm har været sat i forbindelse med et skifte til kubben.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Il Secolo XIX

Christian Eriksen fra Inter til Arsenal, Dortmund eller PSG
Note
: Christian Eriksen ser ud til at forlade Inter i januar, og han skal være blevet tilbudt til Arsenal. Englænderne har dog ikke nødvendigvis planer om at hente ham i den nærmeste fremtid, og i stedet vil PSG og Dortmund kæmpe om danskeren i januar.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Star

Yunus Musah fra Valencia til Arsenal

Note
: Til gengæld er Arsenal interesserede i Yunus Musah, der faktisk har en fortid hos Gunners. Den 17-årige amerikaner har fået et gennembrud i Valencia i denne sæson, og nu lurer Arsenal samt Everton, Leeds og Wolves på at hente ham til Premier League.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: 90 min

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Tysk storklub sat i forbindelse med Eriksen

Thiago Silva forlænger med Chelsea
Note: Den brasilianske stopper Thiago Silva kom til Chelsea i sommer på en etårig afale, og nu vil Chelsea forlænge samarbejdet med et år. De har allerede set nok, så de vil udnytte en option og forlænge kontrakten til 2022.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: TuttoMercatoWeb

Patrick van Aanholt fra Crystal Palace til Ajax
Note
: Ajax vil hente den hollandske venstre back Patrick van Aanholt på en fri transfer næste sommer, og allerede til januar kan de begynde forhandlingerne med den 30-årige landsholdsspiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Insider

Jerome Boateng forlader Bayern München
Note
: Til sommer ser Jerome Boateng ud til at forlade Bayern München efter ti år i klubben. Den 32-årige tysker har kontraktudløb, og storklubben har angiveligt besluttet sig for ikke at forlænge aftalen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Bild

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...