• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Opgiver Bale-exit: Real Madrid vil fokusere på salg af fire andre spillere

Foto: Getty Images

I Real Madrid vil man denne sommer fokusere på at få styrket økonomien ved at få solgt en håndfuld spillere, der ikke er i nærheden af startopstillingen.

Af gram

Real Madrid er ikke gået fri af coronapandemiens negative følgevirkninger, og den spanske storklub arbejder derfor på at reparere økonomien gennem salg af flere spillere. 

Ifølge den spanske avis Diario Sport har man i Real Madrid-ledelsen dog omsider erkendt, at man ikke kan komme af med Gareth Bale. Den bænkede waliser tjener 2,9 millioner kroner om ugen i Real Madrid, og vil derfor ikke væk, uanset om han spiller eller ej.

Læs også: Zidane vil forstærke Real Madrid-defensiven med ung Sevilla-franskmand

Vil af med kvartet
Derfor har man i Real Madrid nu valgt at fokusere på at få solgt Mariano Diaz, Sergio Reguilon, Borja Mayoral og Oscar Rodriguez. Madrilenerne håber, at de fire spillere sammenlagt kan indbringe 750 millioner kroner. 

Mayoral, der har været udlejet til Levante, har angiveligt kurs mod Lazio, mens Sergio Reguilon kan være på vej til PSG. Reguilon har i denne sæson været udlejet til Sevilla. 

Mariano står bag Luka Jovic i angriberkøen, men den tidligere Lyon-angriber har en høj løn i Real Madrid, hvilket kan besværliggøre et salg. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...