• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter Nikolaj Kesting

PSG-profil i problemer: Konen afslører utroskab

Foto: Getty Images

PSG-spilleren er tilsyneladende atter single, efter at hans kone gjorde det forbi på sin Instagram-profil.

Af kesting

Paris Saint Germain-profilen Mauro Icardi er angiveligt ikke længere sammen med sin kone. I hvert fald ikke hvis man forsøger at tyde hendes opslag på Instagram lørdag. Det skriver Daily Mail.

Her lagde hun en story op med teksten "en anden familie du har ødelagt for en slut (tøjte, red.)". Samtidig med beskeden fremgik det, at hun ikke længere følger Icadi på det sociale medie.

Til en argentinsk journalist har Icardis kone, Wanda Nara, beskræftet, at de to personer ikke lægnere er sammen. 

Wanda Nara er kendt vidt og bredt i pressen. Blandt andet fordi hun er sin mands agent, og på grund af måden de to mødte hinanden på i 2013. 

For dengang var Nara sammen med Icardis daværende klubkammerat i Sampdoria Maxi Lopez, men her indledte hun altså et forhold til Icadi.

Affæren betød dengang, at Icardi måtte skifte klub. Her endte han i Inter.

Mødet med Samdoria blev herefter omtalt som "the Wanda Derby", og historien om opgøreret blev ikke dårligere af, at Lopez nægtede at trykke Icardis hånd, da de to hold hilste på hinanden. 

Icardi og Nara har ofte lavet overskrifter i de europæiske medier. Blandt andet kaldte Nara skiftet til PSG for "den værste løsning" kort efter, at argentineren havde skrevet under med den franske hovedstadsklub i 2019.

Også på rygtefronten har Nara som agent været god til at skabe sin andel af nyheder. Blandt andet i foråret da hun påstod, at Juventus havde udset sig Icardi som mulig afløser for Cristiano Ronaldo.   

Sammen har Mauro Icardi og Wanda Nara to døtre, mens at Nara også har tre børn fra sit første ægteskab med Maxi Lopez. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.