• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Rasende på klubben: Stjerne truede med United-exit

Foto: Getty Images

Det var angiveligt ikke kun Manchester Uniteds fans, der i foråret var rasende over klubbens involvering i Super League-projektet.

Af gram

Det vil være synd at sige, at det blev varmt modtaget, da en række storklubber i april forsøgte at lancere en europæisk superliga. 

Konceptet blev således sablet ned fra nærmest alle sider, mens især de engelske fans indledte rasende protester på gader og stræder. Old Trafford blev eksempelvis invaderet af bitre fans, og ifølge The Athletic var det ikke kun Manchester Uniteds tilhængere, der var utilfredse med klubbens involvering i Super League-projektet.

Utilfredshed i truppen
Således skriver The Athletic, at Luke Shaw højlydt luftede sin utilfredshed med Super League-projektet under et Zoom-opkald med bestyrelsesformand Ed Woodward. Og Bruno Fernandes var angiveligt klar til at tage en drastisk konsekvens, hvis Manchester United ikke trak sig fra projektet.

- Bruno Fernandes rasede over konceptet uden nedrykning, og følte angiveligt så stærkt for sagen, at han ville presse på for at komme væk fra United, hvis planerne var gået igennem, lyder det således fra The Athletic. 

Samtlige af de involverede Premier League-klubber trak sig hurtigt fra Super League-projektet, mens Barcelona, Real Madrid og Juventus fortsat har nægtet at kaste håndklædet i ringen. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.