• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Real Madrids sommerplan: Vil hente to franskmænd til Bernabéu

Foto: Getty Images

I Real Madrid er planen angiveligt at gå efter Kylian Mbappé og Eduardo Camavinga i 2021.

Af gram

Real Madrid hentede ikke en eneste spiller i det forgangne transfervindue, og det var første gang i 40 år, at madrilerne gik igennem et transfervindue uden at forstærke sig. 

Ifølge den spanske avis Diario AS står der dog tre spillere øverst på Real Madrids indkøbsliste, nemlig Kylian Mbappé, Eduardo Camavinga og Erling Haaland. 

Læs også: Barça-guldfugl stikker til Real Madrid: Tak for jeres afvisning af mig

Venter med Haaland
Ifølge Diario AS er Real Madrids plan at gå efter Mbappé og Camavinga i 2021, mens man først vil gå efter Haaland i 2022. 

Problemet i jagten på Camavinga er, at Mbappé altid vil være Real Madrids førsteprioritet til sommer. Diario AS skriver, at teenageren i disse uger er røget ind i et formdyk, hvilket i sidste ende dog kan blive en fordel for Real Madrid, idet prisen måske så kan forhandles ned. 

Diario AS skriver, at Real Madrid håber på at kunne hente Camavinga, der har en kontrakt med Rennes indtil 2022, for mellem 300 og 370 millioner kroner. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...