• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Skal væk: Bayern München fastsætter spansk stjernes pris

Foto: Getty Images

Bayern München har tænkt sig at kræve 225 millioner kroner for midtbanespilleren Thiago Alcantara, der ønsker at forlade den tyske storklub.

Af gram

Bayern München-direktør Karl-Heinz Rummenigge bekræftede tidligere på måneden, at midtbanespilleren Thiago Alcantara med al sandsynlighed forlader Allianz Arena denne sommer. 

Rummenigge erklærede sig i samme ombæring villig til at forhandle med Liverpool, der er blevet kædet sammen med den tidligere Barcelona-spiller.

Læs også: Bayern-boss åbner for salg af stjerne: Vi forhandler gerne med Liverpool

Afhænger af Wijnaldum-forhandlinger
Og nu reporterer det tyske medie Sport Bild så, at man i Bayern München er kommet frem til den pris, man vil forlange for den 29-årige Thiago Alcantara, der har kontraktudløb til næste sommer. 

225 millioner kroner skal Liverpool hoste op med, hvis de vil have fingrene i spanieren. Ifølge den engelske avis Metro afhænger Liverpools beslutning af, hvordan klubbens forhandliger med Georginio Wijnaldum udvikler sig. Hollænderen har således kontraktudløb næste sommer, og har endnu ikke underskrevet en ny aftale.

Thiago Alcantara har spillet i Bayern München siden 2013, hvor tyskerne hentede den pasningsstærke midtbanespiller i Barcelona for 185 millioner kroner. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...