• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Solskjær har fået kniven for struben: Pochettino er ved at blive kørt i stilling

Foto: Getty Images

Mauricio Pochettino kan afløse Ole Gunnar Solskjær inden længe, hvis Manchester Uniteds problemer fortsætter.

Af gram

For blot tredje gang i Premier Leagues historie indkasserede Manchester United i sidste weekend seks mål, da Ole Gunnar Solskjærs tropper tabte med 6-1 til Tottenham på Old Trafford.

Og ifølge den engelske avis Daily Mirror vil klubbens direktør, Ed Woodward, ikke tøve med at give Solskjær sparket, hvis Manchester Uniteds sæson fortsætter med at gå skævt. Avisen skriver, at Woodward i private kredse har givet udtryk for, at han ikke vil lade sentimentaliteten styre ham, hvis klublegenden ikke formår at levere de nødvendige resultater. 

Læs også: United-legende raser: Disse spillere kommer til at kaste Ole under bussen

Ed Woodward er selv blevet kritiseret af pressen og fansene i den seneste tid, efter at Manchester United leverede et noget undervældende transfervindue. 

Pochettino spøger i kulissen
Ifølge Daily Mirror er det dog Solskjær, der kommer til at få kniven først, hvis tingene fortsætter med at gå ned ad bakke. 

Daily Mirror skriver, at Solskjær i de næste uger kommer til at være under maksimalt pres, idet flere folk i United-ledelsen angiveligt har et særdeles godt øje til Mauricio Pochettino.

Argentineren har været arbejdsløs i et års tid, efter at han sidste år blev fyret i Tottenham, hvor han blev afløst af Solskjærs forgænger på Old Trafford, José Mourinho. 

Daily Mirror skriver, at Mauricio Pochettino venter på 'det helt rigtige projekt'. Pochettino var allerede et meget varmt emne i Manchester United inden ansættelsen af Solskjær. 

---------------------------

Se Vejle Boldklub - Lyngby BK og SønderjyskE - Brøndby på Dplay med spotpris til læserne på clbold.dk og tipsbladet.dk. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...