• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Solskjær vil hente midlertidig forstærkning: Har kig på Cavani og Jovic

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær ønsker en midlertidig forstærkning til offensiven, og nordmanden overvejer angiveligt folk som Luka Jovic og Edinson Cavani.

Af gram

Luka Jovic udviklede sig i Frankfurt til en af Europas farligste angribere, men efter sidste sommers skifte til Real Madrid har serberen haft det særdeles svært. 

Og ifølge den spanske avis Diario AS nærmer Jovic sig nu et Real Madrid-exit. 

Læs også: Barcelona-stjerne nærmer sig udlejning til engelsk storklub

United er interesseret
Avisen skriver således, at der i Serie A er stor interesse for den 22-årige Jovic. Således har både Inter, AC Milan og AS Roma angiveligt kig på Real Madrid-floppet.

Ifølge Diario AS har Manchester United dog nu også meldt sig ind i kampen om Jovic. Den engelske storklub har forgæves jagtet Jadon Sancho i det meste af transfervinduet, og Ole Gunnar Solskjær mangler således stadig en offensiv forstærkning.

Manchester United ønsker dog kun at leje Jovic i en enkelt sæson, idet man til næste sommer igen vil gå efter Sancho. Manchester United har også været meldt interesseret i at leje Barcelona-franskmanden Ousmane Dembele

Har også kig på Cavani
Udover Jovic overvejer Manchester United også at gå efter den tidligere PSG-stjerne Edinson Cavani, som stadig ikke har fundet en ny klub endnu.

Det primære problem er, at uruguayaneren er en ganske løntung herre, hvilket blandt andet satte en stopper for Atlético Madrids interesse.

---------------------------

Se Vejle Boldklub - Lyngby BK og SønderjyskE - Brøndby på Dplay med spotpris til læserne på clbold.dk og tipsbladet.dk. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...