• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Tidligere AC Milan-stjerne meldes på vej til engelsk klub

Foto: Getty Images

Den tidligere AC Milan-bomber Alexandre Pato rygtes nu til Championship-klubben Birmingham.

Af gram

Alexandre Pato skiftede som 17-årig fra Internacional til AC Milan, og brasilianeren leverede 63 fuldtræffere i sine seks år i Milano-klubben.

Som 23-årig vendte Pato dog tilbage til Corinthians i hjemlandet. Siden da har angriberen tørnet ud for klubber som Sao Paolo, Villareal, Chelsea og Tianjian Tianhai.

Læs også: Kan blive skidt for Gytkjær: Tidligere AC Milan-angriber rygtes til Monza

Har ikke gode minder fra England
Den idag 31-årige Alexandre Pato var senest at finde i europæisk fodbold i første halvdel af 2016/17-sæsonen, hvor brasilianeren spillede for La Liga-klubben Villareal.

Ifølge det italienske medie Calciomercato kan Alexandre Pato dog nu være på vej tilbage til Europa. Pato, der for nyligt også blev rygtet til Monza, meldes således på vej til Birmingham, der spiller i den næstbedste række i England. 

Alexandre Patos første ophold i engelsk fodbold var ellers ikke ligefrem en bragende succes. Brasilianeren var i foråret 2016 udlejet fra Corinthians til Chelsea, men opnåede dog kun to kampe for London-klubben.

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...