• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Tottenham kæmper med spansk storklub om Napoli-helt

Foto: Getty Images

Arkadiusz Milik ser ud til at være færdig i Napoli, og både Atlético Madrid og Tottenham har angiveligt kig på den polske målræv.

Af gram

Arkadiusz Milik blev i sidste uge en helt blandt Napolis fans, da den polske angriber scorede på det afgørende straffespark i Coppa Italia-finalen mod Juventus.

Men nu forlyder det, at den tidligere Ajax-spiller kan være på vej væk fra den syditalienske klub. Således skriver den italienske avis Corriere dello Sport, at både Atlético Madrid og Tottenham er interesserede i Milik, hvis polakken ikke forlænger med Napoli.

Læs også: Napoli vandt Coppa Italia efter straffespark

Den 26-årige angriber, der har spillet i Napoli siden 2016, har kontraktudløb i den italienske klub til næste sommer. 

Vil helst blive i Italien
Det forlyder, at Arkadiusz Milik er mest interesseret i at blive i Serie A, hvor både Juventus og AC Milan angiveligt er i spil, men at polakken også vil overveje et skifte til en klub udenfor Italien. Napoli-ejer Aurelio Di Laurentiis kræver 375 millioner kroner Milik, hvilket både Atlético Madrid og Tottenham angiveligt er klar til at betale.

Efter pokaltriumfen over Juventus udtalte Napoli-cheftræner Gennaro Gattuso, at han regner med at beholde 70 procent af spillertruppen. Udover Milik er også profiler som Kalidou Koulibaly og Fabian Ruiz rygtet væk fra Napoli.

Arkadiusz Milik har i denne sæson scoret 13 mål i 25 kampe for Napoli.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...