• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Skal væk til vinter: To storklubber kæmper om billig Eriksen

Foto: Getty Images

Christian Eriksen har haft svært ved at falde til i Inter, og danskeren rygtes nu til både PSG og Manchester United.

Af gram

Christian Eriksens Inter-skifte er slet ikke gået som håbet, og meget tyder på, at den danske landsholdsstjerne nærmer sig et vinterskifte. 

Således reporterer flere medier, at Inter er klar på at skille sig af med Eriksen, når transfervinduet åbner til januar. Italienske Calciomercato skriver eksempelvis, at Eriksen 'fortsat ikke formår at overbevise Antonio Conte og Inter', og at et januar-skifte er en reel mulighed, hvis danskerens præstationer ikke ændrer sig. 

Læs også: Simon Kjær kommenterer Eriksens rolle i Inter: Jeg sætter ikke holdet

Kan ende i Paris eller Manchester
Det spanske medie Todofichajes skriver, at Christian Eriksen regner med at forlade Milano til januar, et år efter danskerens skifte fra Tottenham til Inter. Paris Saint-Germain er angiveligt klar til at betale 150 millioner kroner for Christian Eriksen. 

Ifølge Todofichajes ønsker Antonio Conte en spiller med en anden profil til sin Inter-midtbane. 'Når man oveni dette lægger midtbanespillerens manglende evne til at tilpasse sig, så peger alt på et meget snarligt exit', lyder analysen. Ifølge Todofichajes er også Manchester United interesseret i at hente Christian Eriksen. 

Ifølge Todofichajes har Christian Eriksen selv sagt god for et skifte til Paris Saint-Germain. Danskeren startede senest inde i Inters 2-0-sejr over Genoa, hvor danskeren ved stillingen 0-0 blev udskiftet efter 58 minutter. Det var første gang i en måned, at Eriksen startede inde i en Serie A-kamp.

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...