• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Tysker er Uniteds andetvalg efter Pochettino

Foto: Getty Images

Mauricio Pochettino er Manchester Uniteds førsteprioritet til klubbens ledige cheftrænerjob. Men i første omgang kan det blive en tysker, der skal afløse den fyrede Ole Gunnar Solskjær.

Af gram

Manchester United er på udkig efter en ny cheftræner, og ifølge talkSPORT er det Mauricio Pochettino, der er de røde djævles førsteprioritet.

Pochettino har dog en kontrakt med Paris Saint-Germain, der løber indtil 2023, og dermed kan det blive vanskeligt at få argentineren væk fra den franske storklub. 

- Og talkSPORT erfarer, at de røde djævle vil forsøge at hente tyske Rangnick som midlertidig chedtræner, hvis det viser sig at være tilfældet [at man ikke kan få Pochettino, red.], lyder det således fra talkSPORT.

Et varmt emne
talkSPORT-reporteren Alex Crook peger således på, at den tidligere Leipzig- og Schalke 04-boss er et varmt emne. 

- Navnet, der er på de flestes løber, er stadig Mauricio Pochettino. Vi ved, at han i den grad er manden, som Manchester United har rettet kikkerten mod. Men når vi taler om en midlertidig cheftræner, hvis de ikke kan få Pochettino væk fra Paris før til sommer, så er Ralf Rangnick måske en varm kandidat. Det er det, jeg hører, lyder det således fra Crook. 

Ole Gunnar Solskjærs tidligere assistent, Michael Carrick, har fået rollen som cheftræner for Manchester United i aftenens Champions League-udekamp mod Villareal. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.