• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

United-spanier afviser vanvittigt løntilbud: Vil blive i Manchester

Foto: Getty Images

Juan Mata er langt fra startopstillingen i Manchester United, men den 32-årige spanier ønsker ikke at tage til Saudi Arabien og skovle penge ind på bankkontoen.

Af gram

Juan Mata er langt fra startopstillingen i Manchester United, men spanieren har alligevel valgt at afvise et økonomisk lukrativt tilbud fra en klub i Saudi Arabien.

Sådan lyder det fra den spanske avis Diario AS, der skriver, at Matas far overbeviste sin søn til at blive i Premier League. 

Læs også: Solskjær har fået kniven for struben: Pochettino er ved at blive kørt i stilling

Hævede tilbuddet
Ifølge Diario AS tilbød den unavngivne saudiarabiske klub i første omgang Juan Mata en årsløn på 119 millioner kroner. Tilbuddet blev senere hævet til 149 millioner kroner, men meldingen fra Mata var stadig den samme. Spanieren ønsker således at fortsætte på Old Trafford, hvor han stadig mener, at han har noget at bidrage med. 

Ifølge Diario AS er Juan Mata overbevist om, at Manchester United kan vinde en titel i denne sæson. Den 32-årige spanier har kontraktudløb i Manchester United til sommer, men tænker angiveligt ikke på et exit. Ifølge The Guardian tjener Juan Mata omtrent 60 millioner kroner om året i Manchester United.

Juan Mata fik i sidste sæson 37 kampe for Manchester United, men spanieren har i denne sæson kun fået spilletid i Carabao Cup'en. 

---------------------------

Se Vejle Boldklub - Lyngby BK og SønderjyskE - Brøndby på Dplay med spotpris til læserne på clbold.dk og tipsbladet.dk. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...