• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Vil udfordre Liverpool i næste sæson: Lampard jagter flere stjerneindkøb

Foto: Getty Images

Chelsea har allerede sikret sig Hakim Ziyech, men Frank Lampard drømmer angiveligt om at kæmpe med om mesterskabet i næste sæson. Og derfor skal truppen forstærkes yderligere til sommer.

Af gram

Chelsea ser i denne sæson ud til at være det fjerdebedste hold i Premier League, men cheftræner Frank Lampard drømmer om at gøre London-klubben til nummer ét i næste sæson. 

Torsdag bekræftede Chelsea, at man til sommer tilføjer Ajax-stjernen Hakim Ziyech til truppen, men ifølge den engelske avis The Sun er Chelsea langt fra færdige med at handle. 

Læs også: Ekspert: Lampard fik øjnene op for Ziyech, da han kørte Chelsea rundt i manegen

Således forlyder det, at Frank Lampard til sommer håber på også at kunne hente Dortmund-kanten Jadon Sancho og Lyon-angriberen Moussa Dembele. 

Udrensning i vente
Der bliver til sommer tale om en større udrensning i Chelsea-truppen, hvor Frank Lampard vil sige farvel til folk som Olivier Giroud, Willian og Pedro.

Chelsea betaler 335 millioner kroner for Hakim Ziyech, hvilket må siges at være en fornuftig pris for den marokkanske tekniker. Det har dog tidligere været reporteret, at Frank Lampard råder over et betragteligt spillerbudget i Chelsea, efter at klubben havde transferkarantæne i sommer. 

Lampard udtalte for nyligt, at han havde håbet, at Chelsea kunne have hentet forstærkninger i januar. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...