• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Vil væk: Tre storklubber meldes interesserede i vraget United-stjerne

Foto: Getty Images

David de Gea har mistet sin startplads i Manchester United, og spanieren ønsker nu angiveligt at forlade Old Trafford til sommer.

Af gram

Manchester United slog søndag Brighton med 2-1, og for syvende kamp i træk var det med Dean Henderson mellem stængerne. 

David de Gea har således mistet sin startplads i Manchester United, og ifølge Daily Mail arbejder spanierens repræsentanter nu på at finde en ny arbejdsgiver til den 30-årige målmand. Ifølge avisen har David de Gea besluttet at takke af på Old Trafford til sommer, efter 10 år i Manchester United. 

Kan rykke tilbage til Atlético Madrid
Daily Mail skriver, at Manchester United kræver 435 millioner kroner for David de Gea, der har kontrakt med de røde djævle indtil 2023. Spanierens voldsomme ugeløn på 3,2 millioner kroner kan dog selvsagt komplicere mulighederne. 

Dean Henderson fik i marts chancen, da David de Gea fik lov til at tage en pause, da spanierens hustru skulle føde. De Gea har dog ikke formået at vinde sin plads tilbage, efter at han er vendt tilbage fra sin pause. 

Daily Mail nævner Atlético Madrid, Real Madrid og Paris Saint-Germain som tre klubber, der muligvis kan være interesserede i David de Gea. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...