• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Vildt: Barça-ikon rygtes til europæisk storklub

Foto: Getty Images

Efter to år i Sao Paolo leder Barcelona-legenden Dani Alves nu efter en ny klub, og brasilianeren er angiveligt blevet tilbudt til en europæisk storklub.

Af gram

Zlatan Ibrahimovic fylder 40 år om få uger, men svenskeren er ikke den eneste aldrende legende, der stadig er i fuld vigør.

Den tidligere Barcelona-stjerne Dani Alves, der efterhånden er blevet 38 år, leder således nu efter en ny klub. Fredag har Sao Paolo således meddelt på Twitter, at man er blevet enig med Dani Alves om at ophæve legendens kontrakt. 

Flere medier, herunder RMC Sport, har i de seneste dage reporteret, at Sao Paolo og Dani Alves er kommet på kant med hinanden, da klubben angiveligt skylder veteranen et større millionbeløb. 

Drømmer om VM
Efter sommerens OL-triumf gjorde Dani Alves det da også klart, at han drømmer om at komme med til VM i Qatar næste år. 

- Hvis jeg skal være ærlig, så er det mit største mål. Det var en virkelig fed overraskelse at blive udtaget til OL, men lige siden min afsked med PSG har jeg lovet mig selv, at jeg vil gøre absolut alt for at komme med til VM. I livet er man nødt til at sætte sig selv store mål og gå efter dem. Måske opnår man dem, måske gør man ikke. Men hvis jeg ikke kommer med til VM, så kan jeg garantere fuldstændigt, at det ikke var fordi, at jeg ikke prøvede, lød det således, ifølge FIFA.com, fra Dani Alves.

Tilbudt til storklub
Og ifølge det spanske medie Fichajes kan Dani Alves nu potentielt stå overfor et lettere sensationelt skifte. 

Ifølge Fichajes er Dani Alves således blevet tilbudt til de spanske mestre fra Atlético Madrid. Brasilianerens spillestil da også ganske fint til Diego Simeones system, der er baseret på løbestærke wingbacker. Ifølge Fichajes kan Atlético Madrid dog først hente Dani Alves til januar, da madrilenerne ikke har ledige pladser i truppen lige nu. Fichajes skriver således, at det er mere sandsynligt, at Dani Alves fortsætter karrieren i en anden sydamerikansk klub. 

Dani Alves har tidligere spillet 14 år i La Liga. Først for Sevilla fra 2002 til 2008, og derefter for Barcelona fra 2008 til 2016. Efterfølgende har brasilianeren så spillet for Juventus, Paris Saint-Germain og Sao Paolo. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.